Catering konferencyjny to idealne rozwiązanie dla organizatora szkolenia. Koniec martwienia się o jakość produktów, ilość sprzętu gastronomicznego czy swoimi umiejętnościami kulinarnymi. Catering konferencyjny Gdańsk oferuje kompleksowe usługi i to w całkiem przystępnych cenach. Dobrze wyglądające i smaczne dania to podstawa udanej imprezy. Dlaczego warto zdecydować się na tego typu rozwiązanie?
Renomowana firma cateringowa gwarantuje wysokiej jakości usługi. Posiada ona wykwalifikowany zespół pracowników, wśród których znajdują się doświadczeni i zdolni kucharze, którzy potrafią wyczarować ze zwykłych produktów żywnościowych prawie arcydzieła kulinarne. Z kolei nad menu pracują wyszkoleni i najlepsi kucharze. Chętnie doradzą oni, jakie potrawy sprawdzą się na danym przyjęciu, weselu, konferencji czy na bankiecie. Mamy możliwość zmówienia zarówno tradycyjnych dań, jak również bardziej wyrafinowanych i egzotycznych przysmaków.
Obsługa na najwyższym poziomie
Zamawiając catering kluczowe znaczenie ma profesjonalna obsługa. Od kelnera wymagana jest przede wszystkim wysoka kultura osobista, ogłada i komunikatywność. Musi to być osoba otwarta, potrafiąca szybko nawiązać właściwy kontakt z klientem. Bardzo pozytywnie odbierane jest zainteresowanie kelnera obsługiwaną osobą i prowadzenie z nią kulturalnej rozmowy.
Do najważniejszych cech idealnego kelnera należą:
- punktualność
- odpowiedzialność
- umiejętność pracy w zespole
- praca pod presją czasu
- umiejętność rozwiązywania problemów
- wysoka kultura osobista
Dlaczego warto korzystać z cateringu?
Catering konferencyjny cieszy się coraz większym uznaniem, gdyż firmy cateringowe dostosowują swoją ofertę do indywidualnych potrzeb swoich klientów – tak jest chociażby w przypadku firmy Banglob (www.banglob.eu) która oferuje między innymi catering konferencyjny i okolicznościowy. Bezproblemowo przygotuje wegetariańską kolację, śniadanie, bezglutenowe przekąski czy też potrawy na stół weselny. Klienci mogą liczyć na elastyczną ofertę i konkurencyjne ceny oraz na wysokiej jakości produkty, przyrządzane zgodnie z normami dietetycznymi i sanitarnymi.